“DEALMAKING MET DE FISCUS DEEL III’ OP 11 APRIL 2023 (DIGITALE BIJEENKOMST)

“DEALMAKING MET DE FISCUS DEEL III’ OP 11 APRIL 2023 (DIGITALE BIJEENKOMST)

9 februari 2023

Op dinsdag 11 april 2023 van 16:00 uur tot 18:15 uur organiseert de Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM) een middag over: ‘Dealmaking met de fiscus III’. Deze digitale bijeenkomst wordt mede verzorgd door twee sprekers vanuit de Belastingdienst, Kam Ying Wong en Pim Perquin en alsmede een spreker uit de advieswereld, in dit geval Rutger Hafkenscheid. De bijeenkomst is het laatste deel van het drieluik, “Dealmaking met de Fiscus III”. Deze bijeenkomst is het vervolg op de eerdere twee bijeenkomsten, toch is dit symposium ook goed te volgen zonder de eerste twee gevolgd te hebben. Het symposium wordt begeleid door Arnaud Booij (voorzitter VFM en advocaat bij Booij Bikker advocaten), Frits Wiersema (Belastingdienst) en Roelof Vos (Secretaris VFM en advocaat bij Hertoghs advocaten).

De VFM-middag is bestemd voor leden van de Vereniging voor Fiscale Mediation, de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, het Register Belastingadviseurs, de Nederlandse Vereniging van Advocaat-Belastingkundigen en medewerkers van de Belastingdienst en de rechterlijke macht. Aanvraag puntentoekenning 2 PE-punten voor het RB en de MfN is ingediend (eerdere jaren altijd toegewezen).

Kosten Symposium

Aan de deelname van deze middag mét certificaat PE-punten is een bijdrage van € 50 verbonden. Uiteraard is dit certificaat voor leden gratis, indien u als niet-lid na afloop van het symposium besluit lid te worden van de VFM worden deze kosten ook kwijtgescholden. Wilt u het symposium enkel bijwonen? Dan is dit gratis voor zowel leden als niet-leden.

Aanmelden

Heeft u interesse in deze middag? U kunt zich aanmelden doormiddel van onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Indien u andere vragen heeft kunt u een e-mail sturen naar secretaris@vfmmediation.nl .

De link waarmee jullie kunnen deelnemen aan het symposium zal tijdig worden gedeeld.

Wij hopen u digitaal te mogen verwelkomen op dinsdag 11 april 2022!