Dealmaking met de Fiscus

Dealmaking met de Fiscus

Op 5 maart 2024 vindt weer een editie plaats van dealmaking met de Fiscus. Dit keer over de vaststellingsovereenkomst. Het symposium vindt digitaal plaats van 16:00 uur tot 18:15 uur. 

In de eerdere edities stond het constructieve gesprek met de Belastingdienst centraal om gezamenlijk tot een optimale oplossing te komen. In deze editie worden handvatten gegeven voor het vastleggen van die oplossing in een vaststellingsovereenkomst. Er zal aandacht worden besteed aan praktijkervaringen en praktische tips, waarbij veel ruimte bestaat voor interactie met de deelnemers. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit aan te sluiten op deze middag! 

Het symposium wordt begeleid door Roelof Vos, secretaris van de VFM en advocaat bij Hertoghs advocaten. Hij gaat daarbij in gesprek met een viertal sprekers. Kam Ying Wong en Pim Perquin zullen het perspectief van de Belastingdienst belichten en Rutger Hafkenscheid en Kim Helwegen zullen hun ervaring delen vanuit respectievelijk de adviespraktijk en advocatuur.

Ondanks dat deze bijeenkomst het vervolg is op een drietal eerdere symposia, is dit symposium voor eenieder goed te volgen.

Het symposium is bestemd voor leden van de Vereniging voor Fiscale Mediation, de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, het Register Belastingadviseurs, de Nederlandse Vereniging van Advocaat-Belastingkundigen en medewerkers van de Belastingdienst en de rechterlijke macht. 

Deelname is gratis voor zowel leden als niet-leden! Wil je een certificaat van deelname ontvangen voor de aanvraag van PE-punten, dan is aan het symposium voor niet-leden een bijdrage van € 50 verbonden. Mocht je als niet-lid na afloop van het symposium besluiten om lid te worden van de VFM, dan worden deze kosten weer kwijtgescholden. 

Interesse om deel te nemen? Meld je dan nu aan. 

Na aanmelding zal in de aanloop naar het symposium een link voor deelname worden toegestuurd. 

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar secretaris@vfmmediation.nl